Ilmoittautumis- ja tilausehdot

Yritys Ihana Koiruus (3153289-4) myy kursseja, verkkoluentoja sekä muita palveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Palveluiden ja tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Yrityksen yhteystiedot

Yhteyshenkilö: Milja Virranniemi
Sähköposti: milja@ihanakoiruus.fi
Puhelinnumero: 0449980055

TILAAMINEN

Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden/palveluiden hinnat sekä toimituskulut.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Yrityslasku sekä Alisa Lasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Voit maksaa dobo-kurssin liikuntaseteleillä, olethan tällöin yhteydessä sähköpostitse ihanakoiruus@gmail.com. Muita kursseja ei valitettavasti ole mahdollista maksaa liikuntaseteleillä verottajan ohjeiden mukaan.

Ilmoittautumisehdot kursseille, pentutreffeille sekä muihin paikan päälle järjestettäviin tapahtumiin

Alempana kaikista näistä tapahtumista (kurssit, pentutreffit ja muut paikan päällä järjestettävät tapahtumat) käytetään nimitystä kurssit. Ilmoittautumisehdoissa voidaan myös eritellä erikseen, mitä tapahtumaa ehto koskee.

YLEISTÄ

 • Kurssille saa osallistua vain terveen, rokotetun koiran kanssa. Sairasta koiraa ei saa tuoda kurssille. Juoksuiset nartut ovat tervetulleita juoksuhousut jalassa. Rokottamattoman alle 12 viikkoa vanhan pennun kanssa saa osallistua kursseille, mikäli emän rokotukset ovat olleet kunnossa.
 • Omistaja on vastuussa koirastaan kurssin aikana. Ihana Koiruus ei vakuuta koiran ohjaajia eikä koiria.
 • Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kolme. Kurssi voidaan myös toteuttaa pienemmällä osallistujamäärällä, mikäli Ihana Koiruus niin päättää.
 • Kouluttajalla on oikeus poistaa häiritsevästi käyttäytyvä ohjaaja tai koira (esimerkiksi aggressiivisuus) kurssilta. Tällöin asiakkaalle palautetaan loppukurssin maksu.
 • Ihana Koiruus ilmoittaa muutoksista aina asiakkaille sähköpostitse.
 • Ihana Koiruudella on oikeus vaihtaa kouluttajaa esimerkiksi sairastumisen vuoksi. 

PERUMINEN

 • Ilmoittautuminen on aina sitova. Kurssille (kurssit, pentutreffit ja muut paikan päällä järjestettävät tapahtumat) ilmoittautumisen perumista koskee alla olevat ohjeet. Mikäli kyseisen tapahtuman kuvauksessa/tiedoissa lukee, että ilmoittautuminen on sitova, tarkoittaa se sitä, että nämä perumisehdot eivät koske kyseistä tapahtumaa. Tällöin ilmoittautumista ei voi perua, mutta oman paikan voi myydä eteenpäin.
 • Ilmoittautumisen kursseille voi perua veloituksetta, mikäli peruutus tehdään viimeistään kahdeksan (8) päivää ennen kurssin alkua.
 • Mikäli kurssi perutaan 8-1 päivää ennen kurssin alkua, perimme 50% kurssimaksusta. Tällöin puolet rahoista asiakkaan pankkitilille. Peritty 50% kurssimaksusta on käytettävissä puolen vuoden ajan suoritetusta maksusta uuden kurssin maksamiseen. Mikäli kurssille on jonottajia, on peruuttaminen ilmaista.
 • Mikäli kurssi perutaan kurssin alkamispäivänä tai kurssin alkamisen jälkeen, tai sitä ei peruta lainkaan, perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan.
 • Mikäli haluat peruuttaa osallistumisesi kurssille, peru ilmoittautuminen sähköpostitse ihanakoiruus@gmail.com. Ihana Koiruus lähettää sinulle kuittauksen vastaanotettuaan peruutuksen.
 • Huom! Liikuntaedulla (Smartum, Edenred, ePassi ym. liikunta- ja kulttuurisetelit) kokonaisuudessaan maksetuista kursseista ei valitettavasti ole verottajan ohjeiden mukaisesti mahdollista saada hyvitystä. Hyvityksen voi siis saada vain rahalla maksetusta osasta.

POISSAOLOT & SAIRASTUMISET

 • Raahessa vuonna 2021 kursseilla olleissa korvausoikeus jatkuu heinäkuuhun 2022 saakka.
 • 1.1.2022 alkaen poissaoloja korvataan vain koiran tai ohjaajan sairastumisen vuoksi. Poissaoloista tulee ilmoittaa sähköpostitse viimeistään 6h ennen kurssikerran alkua. Saat vahvistusviestin mukana alennuskoodin Ihana Koiruuden verkkokauppaan. Koodi on voimassa vähintään 6kk ja toimii kerran. Koodi ei toimi verkkokaupassa myynnissä oleviin herkkuihin, leluihin ja muihin vastaaviin tarvikekaupan tuotteisiin. Alennuskoodi on yhden kurssikerran arvoinen.
 • Kesä 2022-tarjous: Jos olet poissa kurssikerralta kesällä (kesä-, heinä- & elokuu), saat oikeuden korvata poissaolon huolimatta siitä, mistä syystä poissaolo johtuu. Tämä koskee kursseja, joiden kesto on vähintään kaksi koulutuskertaa. Poissaolosta tulee ilmoittaa 4vrk ennen kurssikertaa sähköpostitse. Saat sähköpostitse alennuskoodin Ihana Koiruuden verkkokauppaan ja tämä alennuskoodi on voimassa syyskuun loppuun asti. Alennuskoodi on yhden kurssikerran arvoinen. Alennuskoodi käy kaikkiin kursseihin ja valikoituihin verkkoluentoihin ja se toimii kerran. Koodi ei toimi verkkokaupassa myynnissä oleviin herkkuihin, leluihin ja muihin vastaaviin tarvikekaupan tuotteisiin.
 • Mikäli olet muusta syystä kuin sairastumisesta pois tunnilta, niin voit myydä paikkasi myös Facebookissa Ihana Koiruus: MYY/OSTA/VAIHDA-ryhmässä. Huomaa tällöin, että kauppa on sinun ja ostajan välinen, Ihana Koiruus ei ole vastuussa kurssipaikkojen myynnistä kyseisessä ryhmässä.
 • Pentukurssiin kuuluvaa ilmaista pentutreffikertaa ei voi korvata muulla tavalla.

KURSSIMUUTOKSET JA KOULUTTAJAN SAIRASTUMINEN

 • Ihana Koiruus pidättää oikeuden muuttaa kurssin aikataulua tai kouluttajaa ja jos näin täytyy tehdä, siitä ilmoitetaan asiakkaalle. Asiakkaalla on oikeus perua osallistumisensa, mikäli aikataulu muuttuu hänelle sopimattomaksi Ihana Koiruuden tekemän muutoksen johdosta. 
 • Kurssikerran kouluttajan sairastumisesta johtuvat kurssikertojen peruuntumiset korvataan ja korvauskerroista sovitaan erikseen jokaisen kurssin osallistujien kanssa. Ihana Koiruus ilmoittaa korvaavan kurssikerran mahdollisimman pian ja mikäli uusi kurssikerta ei sovi asiakkaalle, saa hän hyvityksenä kurssikerran arvon (kurssimaksu jaettuna kurssikertojen määrällä) mukaisen lahjakortin Ihana Koiruuden verkkokauppaan tai rahanpalautuksen tilille.

LUENTOJEN ILMOITTAUTUMISEHDOT

Myös luennoilla noudatamme yllä olevia ilmoittautumisehtoja. Sen lisäksi luentoja koskevat seuraavat ehdot:

 • Ihana Koiruus pidättää oikeuden muuttaa tai perua luennon esimerkiksi luennoitsijan sairastumisen vuoksi: Peruuntunut luento pyritään korvaamaan mahdollisimman pian ja asiasta tiedotetaan ilmoittautuneille mahdollisimman pian. Mikäli ilmoittautunut ei voi/halua osallistua korvaavaan kertaan, hän voi perua osallistumisensa.
 • Ilmoittautumalla luennolle hyväksyt, että nimimerkkisi/nimesi Teamsissa saattaa näkyä luentotallenteella, joka jaetaan osallistujille YouTuben tai jonkun muun sähköisen palvelimen kautta. Tämä ehto tulee voimaan 1.1.2022 jälkeen olevilla luennoilla.

Tätä sivua on päivitetty viimeksi 26.4.2023 maksutapojen ja yrityksen osoitetietojen kohdalta.