Pentujen leikkikoulu

Tällä lyhytkurssilla tutustutaan omaan pentuun ja annetaan pennulle turvallisia kokemuksia ympäröivästä maailmasta. Olet tervetullut kurssille 7-20-viikkoisen pentusi kanssa.

Tutustumme erilaisiin virikkeisiin ja aktivointitapoihin, joita on helppo toteuttaa myös arjessa. Virikkeiden myötä annamme koirille koiramaista tekemistä jo heti pennusta lähtien.
Pentu oppii ja tutustuu maailmaan parhaiten elämänsä kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Pieni vipeltäjä tottuu uusiin asioihin ja alkaa pitämään niitä normaaleina asioina elämässä. Tähän sosiaalistumiskauteen kannattaakin siis panostaa. Laatu kuitenkin korvaa määrän ja tärkeintä uusiin asioihin tutustuttaessa on muistaa säilyttää pennun turvallisuudentunne.

Ihana Koiruuden kurssilla tutustumme erilaisiin materiaaleihin ja muihin asioihin pennun ehdoilla niin, että pennulla on koko ajan turvallinen olo.
Keskitymme myös omistajan kanssa leikkimiseen ja yhdessä tekemiseen, sillä se on pennun työtä. Ihana Koiruuden kurssileluista löydät monia erilaisia leluja, joiden avulla voit aloittaa pentusi suosikkilelun etsimisen.
Luomme myös pieniä pohjia kouluttamiseen, jotta yhdessä työskentely olisi sujuvaa myös jatkossa!