Pentumätsärit la 21.5.

Tervetuloa Ihana Koiruuden Pentumätsäreihin la 21.5.!
Pentumätsärit on tarkoitettu alle 1-vuotiaille pennuille.  Mätsärit eli virallisemmin Match Show on leikkimielinen koiranäyttely, joissa voi harjoitella tulevia näyttelyitä varten.  Mätsäreihin voi osallistua kaikki rokotetut pennut, myös sekarotuiset ja kauneusvirheelliset koirat.

Mätsärit järjestetään hallin pihalla, osoitteessa Kangaskontiontie 12.

Pentumätsäreissä on kaksi eri luokkaa:

Isot pennut: säkä yli 40cm/maassa arvosteltavat

Pienet pennut: säkä alle 40cm/pöydällä arvosteltavat

Jos et ole varma, kumpaan luokkaan ilmoittaudut, voit kysyä asiaa sähköpostitse milja@ihanakoiruus.fi. Myös koirasi kasvattaja voi neuvoa sinua.

Mätsäreiden kulku:

Tuomari ja kehäsihteeri ohjaavat mätsäreiden kulkua, joten heiltä voi aina kysyä neuvoa. Ensin koirakot esittäytyvät kehässä pareittain. Tässä vaiheessa tuomari tutkii kummankin koiran läpi ja juoksuttaa myös yksikseen. Kummankin koiran arvostelun jälkeen tuomari antaa toiselle koirakolle punaisen ja toiselle koirakolle sinisen nauhan.

Kun kaikki parit on arvosteltu, alkaa värikehät. Sinisen nauhan saaneet arvostellaan ensin. Kun sinisen kehän parhaimmat on arvosteltu, on punaisten nauhan saaneiden vuoro tulla kehään arvosteltavaksi.

Tässä näyttelyssä ei järjestetä BIS-kehää, vaan näyttely päättyy värikehään. Jokainen koirakko pääsee kehään kahdesti.

Alustava aikataulu:

Klo 15 Isot pennut

Klo 17 Pienet pennut

Aikataulu varmistetaan sähköpostitse viimeistään pe 20.4. klo 18 mennessä. Sähköpostiviestissä ilmoitetaan myös numerojärjestys. Huomaathan, että aikataulussa tulee näkymään koiran kutsumanimi sekä rotu.

Mätsäreissä on rajoitettu osallistujamäärä.

Tuomari:

Koirahieroja Elisa Similä

Noudatamme näyttelyissä Kennelliiton rokotusmääräyksiä huomioiden pennun iän ja sitä myöten annetut rokotukset. Eli mikäli pentusi ei ole saanut kaikkia rokotteita iän vuoksi, voit osallistua mätsäreihin omalla vastuulla. Rokotukset tarkastetaan pistokokein.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova.
Tervetuloa mukaan rentoihin, hyvänmielen näyttelyihin!

Tulevat kurssit

Toukokuu

la 21.05.2022 Pentumätsärit la 21.5. Pienet pennut (säkä alle 40cm/pöydällä arvosteltavat) TÄYNNÄ!
la 21.05.2022 Pentumätsärit la 21.5. Isot pennut (säkä yli 40cm/maassa arvosteltavat)