Pentutreffit

Pentutreffeillä leikitään toisten pentujen kanssa ja puuhataan omistajan kanssa!

Pentutreffit koostuvat kahdesta osiosta: leikkimisestä yhdessä muiden pentujen kanssa sekä koulutushetkestä. Koulutushetkessä harjoittelemme arjen taitoja, kuten kontaktia sekä tutustumme uusiin asioihin ja virikkeisiin. Varaa siis mukaasi herkullisia nameja.

Pentu nauttii leikkiessään muiden pentujen kanssa. Leikkiessään pentu oppii myös käyttämään koirien elekieltä ja leikin tiimellyksessä pentu oppii leikkimään myös erilaisten ja erinäköisten pentujen kanssa.

Pentutreffeille olet tervetullut 2–7 kuukauden ikäisen koiranpentusi kanssa!

  • PIENET PENNUT: Alle 7kg
  • ISOT PENNUT: 7-15kg

Pentutreffeille olette tervetulleita heti pennun kotiuduttua, eli 2 kk iästä alkaen. Pennulla on vielä veressään emältä saatuja vasta-aineita tartuntatauteja vastaan. Riski saada jokin tauti on pieni. Halutessasi voit tiedustella eläinlääkäriltäsi mahdollisuutta varhaisrokotukseen.

Tarvittaessa tila voidaan jakaa kahteen eri osaan, jotta jokainen saisi sopivia leikkikavereita. Pyrimme huomioimaan jo ennen pentutreffejä jokaisen koiran luonteen, leikkitavan sekä koon ja joskus ehdotamme ryhmän vaihtamista toiseen, jotta leikkiminen olisi kaikille turvallista ja mukavaa. Asetettu painoraja on noin-mitta, joten pohtiessasi sopivaa ryhmää älä epäröi ottaa yhteyttä! Painon lisäksi jokaisen koiran luonne ja tyyli leikkiä ovat erilaisia, jotka vaikuttavat aina siihen, kumpi ryhmä on sopivampi pennulle.

Pentutreffit järjestetään Rajakylässä Koirapalvelu Kannattavan tiloissa. Näillä pentutreffeillä ei ole pissasakkomaksua käytössä, mutta pyritään siihen, että vahinkoja ei tulisi.

Ei tulevia kursseja lähiaikoina.