Rally-tokon epikset la 27.5.

Ihana Koiruus järjestää rally-tokon epäviralliset kisat lauantaina 27.5. klo 12 alkaen KAS:sin koirahallilla Limingantullissa.

Epikset järjestetään mölli&alo- ja avoluokille. Epiksissä ei täytetä arvostelulomaketta eikä lasketa pisteitä, vaan saat suorituksesi jälkeen tuomarilta kattavan suullisen palautteen. Jokainen koirakko saa tehdä suorituksen rauhassa ja palkkaaminen on sallittua kummassakin luokassa.

Jokaisesta ryhmästä palkitaan yksi koirakko tuomarin palkinto-periaatteella.

Tavoitteena on, että jokainen koira ja omistaja saa mukavan kokemuksen kilpailemisesta.

Tuomarina toimii Ihana Koiruuden kouluttaja Milja Virranniemi.

Aikataulu:

Klo 11.45 Ovet aukeavat + ilmoittautuminen aukeaa
Klo 12.15: Rataan tutustuminen mölli/alo ryhmä 1 + radat
Klo 14: Rataan tutustuminen mölli/alo ryhmä 2 + radat

Klo 16: Ilmoittautuminen avo
Klo 16.15 Rataan tutustuminen avo + radat

Mölli-alo-ryhmä on jaettu kahteen pienempään ryhmään, jotta odotusaika ei olisi kohtuuton koirille. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita, kumpaan ryhmään ilmoittaudut.

Hinta 15€.

Uusintakierros/toisen luokan rata 10€:  Halutessasi voit ostaa samalle radalle toisen kierroksen tai paikan myös päivän toiselle radalle (eri luokka). Mikäli uusit saman radan, tällöin ratasuoritus tehdään toisen kerran, kun jokainen luokan koirakko on suorittanut radan. Lisää ilmoittautumisen lisätietoihin tieto, mikäli haluat tehdä saman radan uudelleen tai jos haluat osallistua päivän kummallekin radalle. Tällöin nämä laskutetaan jälkikäteen.

Ilmoittautuminen on sitova, eli ilmoittautumista ei voi perua jälkikäteen. Mikäli et pääse paikalle, voit myydä paikkasi eteenpäin. Tällöin ilmoitathan paikan myymisestä meille sähköpostitse milja@ihanakoiruus.fi

Ei tulevia kursseja lähiaikoina.