Luennot

 • Koiran kipu-luentotallenteet

  20,00 

  Suositut eläinlääketieteen tohtorin Ann-Helena Hokkasen koiran kipu-luentotallenteet ovat ostettavissa ja katsottavissa toukokuun loppuun asti!

  HUOM! Mikäli ostat kaikki kolme luentoa, niin syötä ostoskori-vaiheessa alennuskoodi LUENTOTARJOUS saadaksesi 5€:n alennuksen.

 • Rauhoittuminen ja aloillaan pysyminen koiran ehdoilla (tallenne)

  20,00 

  Tässä webinaarissa käymme läpi sekä rauhoittumisen oppimista tukevia asioita, varsinaista rauhoittumisen opettamista eri tavoin, sekä myös ylipäänsä rauhoittumisen kykyyn vaikuttavia tekijöitä.

  Luennoimassa Sofia Haapanen.

  Luentotallenne (kesto 2h) on ostettavissa ja katsottavissa 31.5.2023 asti. Saat linkin tallenteeseen heti maksamisen jälkeen ja voit katsoa tallennetta niin monta kertaa kuin ehdit ja haluat.

 • Nykyaikainen, eettinen kouluttaminen – mitä se on? (tallenne) ILMAINEN

  0,00 
  Tässä webinaarissa käydään läpi sitä, minkälaista tietoa meillä on koiran kouluttamisesta ja eri koulutusmenetelmien vaikutuksista koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Opit ymmärtämään, mitä haittaa koiran tahallisesta tai tahattomasta rankaisemisesta voi seurata. Lisäksi opit keinoja tarkastella tilanteita koiran näkökulmasta, mikä auttaa löytämään ja tekemään aidosti koiralähtöisiä ratkaisuja erilaisissa arjen ja harrastusten tilanteissa.

  Luennoimassa Sofia Haapanen.

  Luentotallenne (kesto 2h) on katsottavissa maaliskuun loppuun asti. Ilmoittaudu mukaan luennolle ja saat linkin tallenteeseen heti sähköpostiin!

 • Jirkan luentotallenteet

  72,00 

  Jirkan suositut luentotallenteet ovat nyt ostettavissa!

  Luentotallennepaketti sisältää luennot Pentukoulu, Koirankoulutuksen uskomukset sekä Positiivinen vahvistaminen koirien koulutuksessa.

  Luentotallenteet (kesto yhteensä yli 10h) ovat katsottavissa juhannukseen su 25.6. asti. Lisäksi kesäkuussa järjestetään liveverkkoluento (ei tule tallennetta), jossa käsitellään luennoista heränneitä koulutuskysymyksiä ja pohditaan muutamia koirien kouluttamisen yksityiskohtia, joiden avulla harjoittelusta saa selkeämpää myös koe- ja kilpailutavoitteita ajatellen.

 • Koiran stressi (tallenne)

  40,00 

  Onko stressi hyvää vai huonoa? Miten tottuminen, vastaehdollistaminen ja vireenhallinta liittyvät stressiin? Miten helpottaa stressitilanteita?

  Luennoimassa Jirka Vierimaa.

  Luennon tallenne (kesto 4h) on ostettavissa ja katsottavissa 31.3.2023 asti. 

 • Koiran kouluttamista oikeassa elämässä (tallenne)

  40,00 

  Miten onnistua koiran kouluttamisessa, kun oikean elämän tilanteet hidastavat etenemistä ja estävät onnistumasta? Tällä luennolla siirrytään oikean elämän tilanteita varten harjoittelemisesta oikean elämän tilanteisiin ja niiden yksityiskohtiin. Luennolla käsiteltäviä tilanteita ovat mm. ohitukset, luoksetulo ja käsittely.

  Luennoimassa Jirka Vierimaa.

  Luentotallenne (kesto reilu 4,5h) on ostettavissa ja katsottavissa 31.3.2023 asti. Saat linkin tallenteeseen heti maksamisen jälkeen.

 • Malttia menoon! (tallenne)

  20,00 
  Onko koirasi vaikea keskittyä?
  Tuntuuko, että koirasi on kiinnostuneempi ympäristöstään kuin sinusta?
  Nousevatko koiran kierrokset hetkessä?

  Luennoimassa Liisa Tikka.

  Luennon tallenne (kesto 2h) on ostettavissa ja katsottavissa ti 28.3. klo 23.59 asti. Saat linkin tallenteeseen heti maksamisen jälkeen.

 • Onnistuneen taukokäytöksen ABC (tallenne)

  15,00 
  Toimiva taukokäytös mahdollistaa kuitenkin palautumisen harjoituksesta, ohjaajalle mahdollisuuden keskittyä oppimistilanteeseen paremmin ja yleisesti rauhallisemman tunnelman harjoittelussa. Luonnolla käsitellään vaiheittaisen taukokäytöksen kouluttamisen lisäksi myös yleisimpiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia niihin.

  Luennoimassa Milka Tauru.

  Luennon tallenne (kesto 1,5h) on ostettavissa ja katsottavissa ma 3.4. klo 23.59 asti. Saat linkin tallenteeseen heti maksamisen jälkeen.

 • Koiran nivelrikkokipu ke 29.3.

  20,00 
  Tässä webinaarissa syvennymme käytännönläheisesti uusimpaan tutkimustietoon koiran nivelrikkokivusta ja sen tunnistamisesta. Pohdimme, mitkä kaikki tekijät voivat vaikuttaa nivelrikkopotilaan kipukokemukseen. Keskustelemme myös nivelrikkoon liittyvän kivun monimuotoisesta hoitamisesta.
  Luennoimassa Ann-Helena Hokkanen.

  Luento järjestetään verkkoluentona Zoomin välityksellä ke 29.3.2023 klo 17.30-20.30. Luentotallenne on katsottavissa toukokuun loppuun asti.

 • Kuinka saada nenä irti maasta? – Luento haistelusta ja käytännön taitoja toimivaan kontaktiin ma 3.4.

  15,00 

  Luennolla käsitellään haistelua ilmiönä, sekä annetaan käytännön keinoja millaisia asioita voi lähteä arjessa ja harjoituksissa muuttamaan, jotta saisit koiraasi yhteyden silloin, kun hän katoaa haistelun maailmaan. Luennolla läpikäytävät harjoitteet ovat selkeitä ja helppoja ottaa käyttöön sekä arjessa että treeneissä.

  Luennoimassa eläintenkouluttaja (AT) Milka Tauru.

  Luento järjestetään Zoomin välityksellä maanantaina 3.4. klo 18-19.30. Luento tallennetaan ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan ma 17.4. klo 23.59 asti.

 • Minkälaisiin sairauksiin ruokinnalla on vaikutusta ja miten ruokinnalla voidaan tukea sairaan eläimen vointia? ti 4.4.

  20,00 

  Tämän luennon aikana yhdistetään teoria ja käytäntö, ja pyritään antamaan yleisiä vinkkejä sairaan lemmikin hyvinvointiin ravitsemuksen kautta.

  Luennoimassa eläinlääkäri Noora Holk.

  Luento järjestetään Zoomin välityksellä tiistaina 4.4. klo 18-20. Luento tallennetaan ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan ti 18.4. klo 23.59 asti.

   

 • Agilitykoirien harrastusrutiinit tutkimuksen valossa ke 12.4.

  15,00 

  Tällä luennolla pääset kuulemaan tuoreen kyselytutkimuksen tuloksia suomalaisten kilpailevien agilitykoirien harrastus- ja hoitorutiineista. Aiheina ovat niin agilityharjoittelun määrä, arjen liikunta ja erilaisten hoitomuotojen käyttö kuin myös käytännöt harrastuksen aloittamiseen liittyen.

  Luennoimassa Leena Inkilä.

  Luento järjestetään Zoomin välityksellä keskiviikkona 12.4. klo 18-19.30. Luento tallennetaan ja tallenne on katsottavissa etukäteen ilmoittautuneille viikon ajan ke 19.4. klo 23.59 asti.

 • Lapsi ja koira – sujuvaa yhteiseloa ke 19.4.

  20,00 
  Luennolla syvennytään siihen, miten lasten ja koirien välille luodaan luottavainen suhde, jossa molemmat ovat turvassa. Näillä opeilla lapsi osaa nyt ja tulevaisuudessa toimia sekä omien että vieraiden koirien kanssa.
  Käymme läpi tilanteet, joissa lapsiperheeseen tulee koira, koiraperheeseen tulee lapsi sekä mitä tehdä, jos koira näykkii tai puree lasta.

  Luennoimassa käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija Henna Hanhirova.

  Luento järjestetään Zoomin välityksellä keskiviikkona 19.4. klo 18-20. Luento tallennetaan ja tallenne on katsottavissa neljän viikon ajan ke 17.5. klo 23.59 asti.

 • Koirien perinnölliset silmäsairaudet ma 24.4.

  20,00 

  Luennolla käydään läpi koirilla esiintyvät tyypillisimmät silmäsairaudet, sekä miten niiden geneettistä taustaa on pystytty selvittämään ja mitkä ovat tulevaisuuden tutkimuksen keskeiset tavoitteet. Kysymykset ja keskustelu osallistujien puolelta ovat myös hyvin tervetulleita.

  Luennoimassa ELT Maria Kaukonen.

  Luento järjestetään Zoomin välityksellä maanantaina 24.4. klo 18-20. Luento tallennetaan ja tallenne on katsottavissa kahden  viikon ajan ma 8.5. klo 23.59 asti.

 • Koirakon motivaatio ti 25.4.

  20,00 
  Koirakon Motivaatio -webinaari pureutuu sekä koiraa-, että ohjaajaa motivoiviin tekijöihin, motivaatioon liittyviin tunteisiin ja tunnetaitoihin, sekä käytännön työkaluihin. Motivaatio kulkee usein käsi kädessä tavoitteiden kanssa ja pohdimme ohjaajan motivaatiota myös tavoitenäkökulmasta.
  Luennoitsijana Koirakoulu Veikarin Sevil.

  Luento järjestetään Zoomin välityksellä tiistaina 25.4. klo 18-20. Luento tallennetaan ja tallenne on katsottavissa viikon ajan ti 2.5. klo 23.59 asti.

 • Tutkittua agilitykoirien loukkaantumisista ke 26.4.

  15,00 

  Tällä luennolla syvennytään tutkittuun tietoon agilitykoirien loukkaantumisista.

  Luennoimassa Leena Inkilä.

  Luento järjestetään Zoomin välityksellä keskiviikkona 26.4. klo 18-19.30. Luento tallennetaan ja tallenne on katsottavissa etukäteen ilmoittautuneille viikon ajan ke 3.5. klo 23.59 asti.