Koiran jumppakurssi

JUMPPAKURSSI: KOIRAN SALITREENIÄ JA YHTEISTÄ TEKEMISTÄ

Tämän kurssin aikana opit, miten treenata koiran fysiikkaa. Kurssin aikana vahvistetaan koiran etu- ja takaosaa sekä keskikroppaa.

VOIKO KOIRA KYYKÄTÄ? KYLLÄ!
VOIKO KOIRA PUNNERTAA? KYLLÄ!
VOIKO KOIRA TREENATA VATSALIHAKSIA? KYLLÄ!

Voit osallistua mukaan kurssille koti- tai harrastuskoiran kanssa, kunhan koira on perusterve. Myös pentu voi osallistua kurssille, sillä fysiikkaharjoittelun voi aloittaa jo pennun kanssa, kun se tehdään koiran kehityksen tasoisesti.
Kurssi sopii myös koirille, jotka ovat palaamassa jonkin harrastuslajin pariin tai jotka ovat loukkaantuneet ja joita kuntoutetaan (tällöin olisi hyvä kuulla ensin eläinlääkärin tai eläinfysioterapeutin mielipide).
Kurssin aikana suoritettavat harjoitukset muokataan jokaiselle koiralle sopivaksi, joten tämän kurssin aikana saat paljon yksityisohjausta.

HYVÄ FYSIIKKA
  • mahdollistaa kuormituksen kestämisen paremmin
  • vähentää loukkaantumisia
  • parantaa koiran suorituskykyä

Olen opiskellut eläinfysioterapeutti Tanja Pitkäsen (Move Well) koulutuksessa Urheilukoiran fysiikkaohjaajaksi.

Jotta voit treenata liikkeitä kotona, niin kotoa olisi hyvä löytyä tasapainotyyny sekä vati.

Kurssin liikkeitä on hyvä treenata kotona aktiivisesti noin 2-4 kertaa viikossa, mutta tähän ei tarvitse varata kauaa aikaa. Lyhytkin, mutta säännöllisesti tehty treeni kehittää koiran lihaksistoa ja moni koira on saanut helpotusta ongelmiinsa jumpan avulla!

Kurssin aikana voit videoida kotitreenejä ja lähettää ne minulle, jolloin kommentoin treenien edistymistä myös kurssikertojen ulkopuolella!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.