Pentukurssin JATKOT

Pentukurssi suoritettu, hienoa! Suunnista seuraavaksi Pentukurssi JATKO- tai Pentukurssi JATKO+Lajit tutuiksi!-kurssille.

Pentukurssi JATKO-kurssilla treenataan ja syvennetään pentukurssilla opittuja taitoja. Lisäksi opetellaan uusia tärkeitä taitoja. Kurssi on suora jatko Ihana Koiruuden pentukurssille. Voit osallistua tälle kurssille myös, mikäli olet käynyt pentukurssin muualla.

Suoritettuanne tämän kurssin teillä on hyvät perustaidot arkeen ja harrastamiseen.


Pentukurssi JATKO+Lajit tutuiksi!-kurssi on yhdistelmä kahdesta suositusta kurssista. Tällä kurssilla syvennetään arkielämän taitoja, joita on jo harjoiteltu pentukurssilla. Tuttujen harjoitusten lisäksi opettelemme uusia taitoja, jotka helpottavat arkielämää.
Arkitaitojen lisäksi tutustumme eri lajeihin. Tämä kurssi on tarkoitettu pennun omistajille, jotka haluavat tulevaisuudessa harrastaa koiran kanssa, mutta eivät välttämättä vielä tiedä mitä. Erilaisia koiraharrastuslajeja on todella paljon ja välillä on vaikeaa päättää, mitä lajia alkaisi harrastamaan tai mitä haluaisi kokeilla.
Kurssin aikana saat tietoa eri lajeista ja pääset kokeilemaan koirasi kanssa eri lajien harjoittelemista. Ehkä tämä kurssi helpottaa harrastuksen valintaa? Voi myös käydä niin, että lajin valitseminen vaikeutuu, kun yhä useampi laji alkaa kiinnostamaan.

Kurssin aikana keskitytään siihen, että koiralla olisi mukavaa harjoituksia tehdessä. Kaikissa harrastuslajeissa olisi tärkeää, että lajia harrastetaan koiran kanssa, ei koiralla. Tämä ajatus on lähtökohtana tälläkin Ihana Koiruuden kurssilla.

Kurssilaisten toiveista riippuen kurssilla voidaan tutustua esimerkiksi rally-tokoon, tokoon, agilityyn, hoopersiin, doboon, koiratanssiin ja nose workiin,

Olette tervetulleita tälle kurssille käytäenne ensin pentukurssin (Ihana Koiruudella tai muualla). Mikäli ette ole käyneet pentukurssia, mutta tämä kurssi kiinnostaisi, niin olethan yhteydessä milja@ihanakoiruus.fi

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.