Elisa Similä

Olen Elisa, luonteeltani positiivinen ja lempeä, helposti lähestyttävä koiraihminen Oulusta.Eläimet ja etenkin koirat ovat olleet lähellä sydäntäni jo pikkutytöstä lähtien. Oma historiani eläinten parissa alkaa jo varhaislapsuudesta, kun varttuessani hoidin perheeni metsästyskäytössä olleita hirvikoiria.
Kiinnostukseni koiriin kasvoi vuosien myötä siinä määrin, että muutama vuosi leipuri-kondiittoriksi valmistumisen jälkeen lähdin opiskelemaan eläintenhoitajaksi AO Lappiaan Tervolan Louelle. Kiinnostuin opinnoissani lisää eläinten hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Tiedon jano ei laantunut ja sittemmin olen opiskellut useamman eläinalan tutkinnon.

Koulutukseltani olen:

Eläintenhoitajan ammattitutkinnot (AT)

  • Eläinhoitolan osaamisala, Eläintenhoitaja (AO LAPPIA, 2017)
  • Koirahieronnan osaamisala, Koirahieroja (OSAO, 2018)
  • Klinikkaeläinhoitajan osaamisala, Klinikkaeläinhoitaja (KAO, 2021)

Verkkokurssi: Suomen eläinkoulutuskeskus, Eläinten oppimispsykologian perusteet 2 op (2015)

Pidän uuden oppimisesta ja päivitän osaamistani tasaisin väliajoin osallistumalla erilaisille oman alansa ammattilaisten luennoille. Aiheina minua eniten kiehtovat eläinten hyvinvointi ja terveys, kouluttaminen sekä uusin tutkimustieto eläinten kokemusmaailmasta.

Ensimmäinen oma koirani saapui minulle alkuvuodesta 2021 monen vuoden odotuksen jälkeen Ruotsista. Nyt vapaa-aikaani ilahduttaa ruotsalaista paimenkoirarotua edustava Länsigöötanmaanpystykorva Kuoma.
Kuoma on vilkas ja energinen paimenkoira, jonka kanssa on tarkoitus löytää molemmille sopiva ja mieluisa koiraharrastuslaji. Koiranäyttelyihin treenataan jo hyvää vauhtia, mutta puhtia riittää varmasti vauhdikkaampiinkin lajeihin. Pääasia on, että molemmat nautimme positiivisin mielin yhteisestä tekemisestä.

Koirahieronta

Olen työskennellyt koirahierojana sivutoimisesti vuodesta 2019 lähtien.
Hieron koiria Ihana Koiruuden tiloissa Maikkulassa. Kotikäynnit sopimuksen mukaan.

Pidän tärkeänä suorittaa hieronta siten, että koiran mielentila pysyy positiivisena ja koira pystyisi mahdollisimman hyvin rentoutumaan käsittelyssäni.

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!