Kurssit

Tällä hetkellä Ihana Koiruuden kurssit järjestetään Rajakylässä Koirakoulu Kannattavan hallilla. Raahen kurssit pyörähtävät käyntiin, kunhan lumet ovat sulaneet.

Ihana Koiruus tarjoaa monenlaisia kursseja ja laajasta kurssivalikoimasta löydät varmasti sinulle ja koirallesi sopivan kurssin. Pentukurssi on monen koiran ensimmäinen ja tärkein kurssi, sillä pentukurssilla keskitytään yhdessä tekemiseen ja arjen perustaitoihin. Pentukurssin jälkeen voi jatkaa joko pentukurssin JATKO-kurssille, eri lajien alkeiskursseille tai osallistua muille arkitaitokursseille. Arkitaitokursseilla keskitymme arjen taitoihin, kuten rauhoittumiseen, hihnakäytökseen sekä luoksetuloon. Tällä hetkellä ihana Koiruuden lajivalikoimasta löytyvät rally-toko, hoopers ja koiratanssi. 

Koulutuksen tavoitteena on hyvinvoiva iloinen koira, joka haluaa tehdä yhdessä omistajan kanssa. Koulutusmenetelmänä käytämme positiivista vahvistamista, jotta koira olisi aidosti motivoitunut. Kursseilla keskitymme siihen, että sekä koira että omistaja voisivat ymmärtää toinen toistaan paremmin, jotta ihmisen ja koiran välinen suhde syvenisi.

Järjestämme myös yksityiskoulutusta sekä tilauksesta erilaisia kursseja ryhmille ja yhdistyksille.