Miten Ihana Koiruuden toiminta jatkuu?

Varmaan suurin osa Ihana Koiruuden asiakkaista ja seuraajista on huomannut, että toimintamme on muuttunut tammikuun jälkeen. Olennnaisimpana asiana on se, että Ihana Koiruuden hallit sekä Oulusta että Raahesta ovat sulkeneet ovensa. Varmasti moni miettii, että mitä tämä tarkoittaa jatkon kannalta ja ajattelinkin nyt kertoa, miten toimintamme jatkuu tulevaisuudessa.

Luennot jatkuvat normaalisti

Ihana Koiruus on järjestänyt verkkoluentoja parisen vuotta. Tarkoituksena luennoilla on tarjota tietoa koirista, niiden kouluttamisesta ja hyvinvoinnista mahdollisimman helposti. Luennoitsijoina ovat mm. eläintenkouluttajat, eläinlääkärit ja eläinfysioterapeutit.

Luennot jatkuvat siis normaaliin tapaan. Tulossa on paljon mielenkiintoisia luentoja ja tarkoituksena on tottakai koko ajan pitää laatu korkealla.

Koirahierontaa – no tottakai!

Viime vuonna hieronnat jäivät koulutuksen jalkoihin ja asiakashierontoja en ehtinyt kovin paljoa tekemään. Nyt on aika korjata asia ja tänä vuonna tarkoituksena on tehdä hierontoja paljon enemmän. Oman hallin loppumisen myötä hieronnat toteutetaan kotikäynteinä ja oman kokemukseni mukaan kotona tehtävä hieronta on useimmille koirille helpompaa kuin koulutustiloissa toteutettu hieronta. Tarkoituksena on myös tänä vuonna kouluttautua lisää koirahieronnan puolella.

Kursseja? Kyllä vain!

Tällä hetkellä koulutan vakiryhmiä sunnuntaipäivisin Rajakylässä koirahallilla. Sen lisäksi kevään aikana on tulossa pentutreffejä ja yksittäisiä treenikertoja. Kunhan oma varhaiskasvatuksen opettaja-harjoitteluni on ohitse kevään aikana, niin kurssitoiminta kasvaa hieman. Tulossa on siis pentu-, arkitaito- ja lajikursseja.

Usein asiakkaat kysyvät, mistä näkee nämä tulevat kurssit? Kaikesta toiminnasta ilmoitan nettisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa. Eli kannattaa seurata ilmoittelua 🙂

Yksityiskoulutusta

Tällä hetkellä koulutuskalenterini on täynnä enkä valitettavasti pysty ottamaan uusia asiakkaita vastaan. Kunhan päiväkodissa suoritettava harjoittelu on ohitse toukokuussa, niin tarkoituksena on vapauttaa aikoja yksityiskoulutuksille.

Toiminta siis jatkuu, vaikkakin hieman erilaisena

Ihana Koiruudella tavoitteena on yksilöllinen, koiranehdoilla toteutettava koulutus ja hieronta. Tervetuloa mukaan!