Avo-luokka noin klo 20

15,00 

Tervetuloa rally-toko-epiksiin!

Tämä luokka on tarkoitettu avo-tasoisille koirakoille.

Kurssi täynnä

Kuvaus

Ihana Koiruus järjestää rally-tokon epäviralliset kisat torstaina 16.6. klo 18 alkaen Ylimaankentällä Hiirosissa.

Epikset järjestetään tällä kertaa mölli&alo- sekä avo-luokille. Epiksissä ei täytetä arvostelulomaketta, vaan saat suorituksesi jälkeen tuomarilta kattavan suullisen palautteen ja lyhyen kirjallisen palautteen. Mikäli ehdottomasti haluat, voi tuomari täyttää arvostelulomakkeen muun palautteen sijaan. Jokainen koirakko saa tehdä suorituksen rauhassa ja ratasuorituksen jälkeen saat kattavan henkilökohtaisen palautteen.

Palkkaaminen on sallittua kummassakin luokassa. Jokaisesta ryhmästä palkitaan yksi koirakko tuomarin palkinto-periaatteella. Mölli- ja alo-luokassa harjoitellaan ratasuorituksen lisäksi tuomarin tarkistusta. Tuomarin tarkistuksessa edetään koiran ehdoilla ja positiivisesti vahvistaen, eli tarkoituksena on antaa koiralle mukava kokemus tuomarin tekemästä tarkistuksesta.

Tuomari: Mira Hanhikorpi

Tuomarin tarkistus-käsittelyharjoitus: Milja Virranniemi (Kiva käsittelijä® -kouluttaja)

Alustava aikataulu:

Klo 18 möllit ja alo

Klo 20 avo

Epikset päättyvät viimeistään klo 21. Riippuen osallistujamäärästä avo-luokka voi alkaa hieman aikaisemmin. Tarkka aikataulu ilmoitetaan viimeistään su 12.6. mennessä sähköpostitse.

Hinta 15€. Ilmoittautuminen on sitova, eli ilmoittautumista ei voi perua jälkikäteen. Mikäli et pääse paikalle, voit myydä paikkasi eteenpäin.

Kurssipäivä:
torstai 16.06.2022 klo20:00-21:00

Kouluttaja:
Mira Hanhikorpi

Sijainti:
Ylimaan kenttä, Maakotkantie 10