Dobo irtotunti la 24.9. klo 16 (Raahe)

18,00 

Tervetuloa Dobo-tunnille! Tällä tunnilla sekä sinä että koirasi pääsette liikkumaan!

Tämän kurssin voit maksaa myös liikuntaseteleillä.

 

Sijainti:
Antinkankaantie 30 Raahe

Kurssipäivät:
lauantai 24.09.2022 klo 16:00-17:00

Kouluttaja:
Milja Virranniemi

*
*
*

Kuvaus

Dobo on sinun ja koirasi yhteinen jumppaharrastus, jossa kummankin lihaskunto kohenee huomaamatta yhdessä tehdessä. Yhdessä doboillessa kummankin lihaskunto, kehonhallinta, liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät.

Dobossa treenataan pääsääntöisesti helpostituettavilla ja kestävillä ovaalinmuotoisilla Dobo-palloilla sekä tasapainotyynyillä. Dobo-palloja on erikokoisia, joten jokaiselle koiralle löytyy sopiva pallo! Dobossa on erilaisia liikkeitä, joista osa on vain koiralle, osa pelkästään ohjaajalle ja osa liikkeistä tehdään yhdessä.

Laji sopii kenelle vain, sillä liikkeiden haastavuutta ja kuormittavuutta voi lisätä tai vähentää. Koira voi doboilla vapaana, mikäli koira pysyy hallinnassa. Muussa tapauksessa harjoitukset tehdään koira kytkettynä.

Koiraa ei pakoteta mihinkään, vaan treenaaminen tapahtuu koiran ehdoilla. Tarkoituksena on, että harjoittelu on mukavaa sekä koiralle että sinulle.

Mukaan kurssille voit tulla terveen, yli 6kk-ikäisen koiran kanssa. Maksimi-ikärajaa ei ole! Kurssille voit osallistua uudelleen, sillä tehtäviä voidaan soveltaa jokaisen koirakon tason mukaan.

Mikäli koirallasi on jokin sairaus, vamma tai muu terveydellinen ongelma, konsultoi eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia ennen dobo-kurssille ilmoittautumista. Ole yhteydessä, mikäli olet epävarma, voitko osallistua koirasi kanssa kurssille.

VOIT MAKSAA DOBO-KURSSIN MYÖS LIIKUNTASETELEILLÄ, tällöin ole yhteydessä milja@ihanakoiruus.fi

Kouluttajana Dobo-kursseilla toimii Dobo-koulutusohjaaja Milja Virranniemi. Milja on opiskellut myös liikunnan sivuaineopinnot osana varhaiskasvatuksen opettajan opintoja.

Kurssipäivä: la 24.9. klo 16-17. Mikäli haluat maksaa tunnin liikuntaseteleillä, ilmoittaudu mukaan sähköpostitse milja@ihanakoiruus.fi

Kurssipäivät:
lauantai 24.09.2022 klo16:00-17:00

Kouluttaja:
Milja Virranniemi

Sijainti:
Antinkankaantie 30 Raahe

Ryhmän maksimikoko:
6

Hallilla käytössä pissasakkomaksu 10€ (pentukurssilla 5€). Käytä koirasi tarpeilla ennen tunnin alkua pyörätiellä ja tunnin aikana voit käyttää koiraa myös tarpeilla. Huomaa, että piha-alueella koirien pissattaminen on kiellettyä.