Dobo su 4.12. klo 16 (irtotunti)

20,00 

Tervetuloa mukaan doboilemaan!

Sijainti:
Kangaskontiontie 12A2, Oulu.

Kurssipäivät:
sunnuntai 04.12.2022 klo 16:00-17:00

Kouluttaja:
Milja Virranniemi

Kurssi täynnä

Kuvaus

Tämä irtotunti on osa Dobo-kurssia. Voit osallistua mukaan yhdelle tai useammalle irtotunnille.

Dobo on sinun ja koirasi yhteinen jumppaharrastus, jossa kummankin lihaskunto kohenee huomaamatta yhdessä tehdessä. Yhdessä doboillessa kummankin lihaskunto, kehonhallinta, liikkuvuus ja tasapaino kehittyvät.

Dobossa treenataan pääsääntöisesti helpostituettavilla ja kestävillä ovaalinmuotoisilla Dobo-palloilla sekä tasapainotyynyillä. Dobo-palloja on erikokoisia, joten jokaiselle koiralle löytyy sopiva pallo! Dobossa on erilaisia liikkeitä, joista osa on vain koiralle, osa pelkästään ohjaajalle ja osa liikkeistä tehdään yhdessä.

Laji sopii kenelle vain, sillä liikkeiden haastavuutta ja kuormittavuutta voi lisätä tai vähentää. Koira voi doboilla vapaana, mikäli koira pysyy hallinnassa. Muussa tapauksessa harjoitukset tehdään koira kytkettynä.

Koiraa ei pakoteta mihinkään, vaan treenaaminen tapahtuu koiran ehdoilla. Tarkoituksena on, että harjoittelu on mukavaa sekä koiralle että sinulle.

Mukaan kurssille voit tulla terveen, yli 6kk-ikäisen koiran kanssa. Maksimi-ikärajaa ei ole! Kurssille voit osallistua uudelleen, sillä tehtäviä voidaan soveltaa jokaisen koirakon tason mukaan.

Mikäli koirallasi on jokin sairaus, vamma tai muu terveydellinen ongelma, konsultoi eläinlääkäriä tai fysioterapeuttia ennen dobo-kurssille ilmoittautumista. Ole yhteydessä, mikäli olet epävarma, voitko osallistua koirasi kanssa kurssille.

VOIT MAKSAA DOBO-KURSSIN MYÖS LIIKUNTASETELEILLÄ, tällöin ole yhteydessä milja@ihanakoiruus.fi

Kouluttajana Dobo-kursseilla toimii Dobo-koulutusohjaaja Milja Virranniemi. Milja on opiskellut myös liikunnan sivuaineopinnot osana varhaiskasvatuksen opettajan opintoja.

 

Kurssipäivät:
sunnuntai 04.12.2022 klo16:00-17:00

Kouluttaja:
Milja Virranniemi

Sijainti:
Kangaskontiontie 12A2, Oulu.

Ryhmän maksimikoko:
5

Tiloissa on käytössä pissasakkomaksu (10€). Tarvittaessa voi käydä ulkona kesken tunnin, jottei vahinkoja sattuisi. Huom! Koirien pissatus on kielletty piha-alueella. Koiran voi käyttää tarpeillaan hallin takana metsässä tai pyörätiellä.