Hauskasti hihnassa – yhdessä kulkeminen mukavaksi (tallenne)

20,00 

Tässä webinaarissa käsitellään hihnassakulkemista etenkin koiran näkökulmasta, ja käymme läpi helppoja vinkkejä joilla hihnassakulkemisesta tulee heti jo sujuvampaa! Oli haasteena ympäristön häiriöt tai vaikka koiraohitukset, meillä on paljon mahdollisuuksia joilla ylläpitää hauskaa ja rentoa ulkoilufiilistä!

Luennoimassa Sofia Haapanen.

Luennon tallenne (kesto 2h), on nyt ostettavissa ja katsottavissa ke 21.12. klo 23.59 asti. Saat linkin tallenteeseen heti maksamisen jälkeen.

Kuvaus

Minkälaisia taitoja hihnassakulkemiseen oikeastaan tarvitaan, ja mikä toisaalta voi hankaloittaa rentoa hihnassakulkemista? Tässä webinaarissa käsitellään hihnassakulkemista etenkin koiran näkökulmasta, ja käymme läpi helppoja vinkkejä joilla hihnassakulkemisesta tulee heti jo sujuvampaa! Oli haasteena ympäristön häiriöt tai vaikka koiraohitukset, meillä on paljon mahdollisuuksia joilla ylläpitää hauskaa ja rentoa ulkoilufiilistä!

Luennoitsijana on eläintenkouluttaja (AT) ja käyttäytymisanalyysiperusteisen eläinkoulutuksen asiantuntija Sofia Haapanen (Koiran mieli). Hän on koulutukseltaan nykyaikaisen, tieteisiin perustuvan eläinten kouluttamisen ammattilainen. Sofia työskentelee alalla monipuolisesti – asiakastyössä pääkaupunkiseudulla, luennoitsijana ja vierailevana kouluttajana ympäri Suomea, eläinalaa opiskelevien opettajana sekä ammattitutkintojen näyttöarvioijana.

Luennon tallenne (kesto 2h), on nyt ostettavissa ja katsottavissa ke 21.12. klo 23.59 asti. Saat linkin tallenteeseen heti maksamisen jälkeen.