Käy seuraan 2.1 (tallenne)

20,00 

Luennolla käsitellään lämmittelyrutiineja, seuraamisen alkuvaiheen kouluttamista, yleisimpiä eteen tulevia haasteita ja näiden ratkomista sekä houkuttelun häivyttämistä.

Tervetuloa mukaan luennolle!

Luennoimassa eläintenkouluttaja Milka Tauru.

Luennon tallenne (kesto 2h) on ostettavissa ja katsottavissa kahden viikon ajan ma 30.1. klo 23.59 asti.

Varasto loppu

Kuvaus

Käy seuraan 2.1- Seuraamisen pohjataidot ja niiden harjoittelu
Seuraaminen on arjessa sekä monissa harrastuslajeissa tarvittava taito. Kouluttamisessa saatat törmätä monenlaisiin haasteisiin, koira saattaa jäädä kauas toivotulta seuruupaikalta, haistella mattoa harjoituksen aikana tai saatat kohdata ongelmia näkyvillä olleen palkkion häivyttämisessä. Joskus voi myös tuntua vaikealta ylipäätään aloittaa seuraamisen kouluttamista.
Olipa haasteesi mikä tahansa, lämpimästi tervetuloa mukaan luennolle.
Onnistuminen edellyttää monenlaisia pohjataitoja, niin koiralta kuin ohjaajaltakin. Monenlaiset eteen tulevat asiat linkittyvät koulutustekniikkaan, palkitsemiseen sekä onnistuneeseen ruoka/- ja vartaloapujen häivyttämiseen.
Luennolla käsitellään lämmittelyrutiineja, seuraamisen alkuvaiheen kouluttamista, yleisimpiä eteen tulevia haasteita ja näiden ratkomista sekä houkuttelun häivyttämistä. Lisäksi luennolle uutena asiana on lisätty perusasennon harjoittelu.

Luennoitsija Milka Tauru on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (at) ja fysioterapeutti (AMK), joka suorittaa eläinfysioterapian erikoistumisopintoja (PgDip/MSc) Liverpoolin yliopistossa. Luennoitsijana hän on asiantunteva, selkeä ja omaa hyvän taidon luoda oppimistilanteita, joissa kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus halutessaan osallistua vilkkaasti keskustellen ja pohdiskellen.

Eläinten kouluttamisessa hänen erityisiä kiinnostuksen kohteitaan ovat koulutustekniikka, suunnitelmallisuus- sekä eläimen omaehtoisen osallistumisen tukeminen. Hän on kouluttautunut monipuolisesti vuodesta 2014 lähtien eri kouluttajien opeissa, ja omaa hyvät taidot eettisestä, nykyaikaisesta kouluttamisesta useiden eri eläinlajien kanssa toimiessa.

Luennon tallenne (kesto 2h) on ostettavissa ja katsottavissa kahden viikon ajan ma 30.1. klo 23.59 asti.