Koira kisakuntoon! osa 2 (tallenne)

20,00 

Luennolla opit, mitä fyysisen kunnon osa-aluetta kannattaa harjoitella missäkin vaiheessa ja kuinka paljon. Lisäksi luennolla tutustutaan siihen, kuinka tukea harrastuskoiran hyvinvointia harjoittelun, levon ja palautumisen osalta.

Luennoimassa eläinfysioterapeutti Elina Nuutinen.

Luennon tallenne (kesto 3h) on ostettavissa ja katsottavissa su 29.1. klo 23.59 asti. Saat linkin tallenteeseen heti maksamisen jälkeen.

Varasto loppu

Kuvaus

 

Kisakentille tai koekaudelle tähdätessä tulee tunnistaa oman koiransa vahvuudet ja heikkoudet – myös fysiikan osalta. Heikkojen kohtien vahvistaminen ja vahvuuksien hiominen oikein kohdennetulla harjoittelulla ja oikea-aikaisesti on onnistuneen kisakunnon perusta. Kun hyvä peruskunto on kehitetty, koira tarvitsee voimaharjoittelua ja kehonhallinnan harjoittelua järkevästi toteutettuna. Luennolla opit, mitä fyysisen kunnon osa-aluetta kannattaa harjoitella missäkin vaiheessa ja kuinka paljon.

Menestyminen lajissa kuin lajissa vaatii lisäksi hyvän tasapainon harjoittelun sekä levon ja palautumisen välillä. Hyvinvoiva kisakoira on menestyvä koira! Luennolla kuulet, miten urheilu-/käyttökoiran hyvinvointia voi tukea suunnittelemalla ja ennakoimalla – ei reagoimalla.

Luennolla opit mm.

  • fyysisen kunnon treenaaminen: mitä, milloin ja kuinka paljon
  • miten tukea urheilukoiran hyvinvointi suunnittelun ja ennakoinnin avulla

Luennoitsijana eläinfysioterapeutti Elina Nuutinen. Hänellä on yli 20 vuoden vankka kokemus koirien kanssa toimimisesta. Elina on perehtynyt erityisesti käyttö- ja harrastuskoirien fyysisen suorituskyvyn tukemiseen, koiranpentujen fyysiseen kehitykseen sekä koirien tuki- ja liikuntaelinvammoihin ja -sairauksiin ja koiran ruokintaan.

Luennon tallenne (kesto 3h) on ostettavissa ja katsottavissa su 29.1. klo 23.59 asti. Saat linkin tallenteeseen heti maksamisen jälkeen.