Miten koira toimii? – Koiran rakenne ja anatomia ma 20.2.

30,00 

Luennolla käsitellään koiran anatomiaa selkeästi ja ymmärrettävästi. Anatomia kuvaa eliön rakennetta sekä rakenteiden osien suhdetta toisiinsa. Näihin perehtymällä voit syventää ymmärrystäsi koirasta eläimenä, sekä saada uutta mielenkiintoista tietoa.

Tervetuloa mukaan luennolle!

Luennoimassa eläintenkouluttaja ja Eläinfysioterapiaan erikoistuva opiskelija (PGDip/MSc Liverpoolin yliopisto) Milka Tauru.

Luento järjestetään verkkoluentona ma 20.2. klo 18-20 Zoomissa. Luento tallennetaan ja luennon tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan ma 6.3. klo 23.59 asti.

Kuvaus

Mistä koira oikeastaan koostuu? Tiedät, että koirallasi on luita sekä lihaksia, mutta haluaisit oppia lisää koiran perusrakenteesta ja toiminnasta. Luennolla käsitellään koiran anatomiaa selkeästi ja ymmärrettävästi. Anatomia kuvaa eliön rakennetta sekä rakenteiden osien suhdetta toisiinsa. Näihin perehtymällä voit syventää ymmärrystäsi koirasta eläimenä, sekä saada uutta mielenkiintoista tietoa.
Luennon oppimistavoitteena on, että osallistuja ymmärtää: 
  • Miksi koira on rakenteeltaan tietynlainen
  • Keskeiset anatomiaan liittyvät rakenteet (lihas, jänteet, luu) ja näiden toiminta.
  • Koiran anatominen kokonaisuus ja kuinka tunnistaa sen osia omassa eläimessä.
  • Anatomiaan vaikuttavat tekijät ja eroavaisuudet rotujen välillä.

Milka on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (at) ja fysioterapeutti (AMK), joka suorittaa eläinfysioterapian erikoistumisopintoja (PgDip/MSc) Liverpoolin yliopistossa. Luennoitsijana hän on asiantunteva, selkeä ja omaa hyvän taidon luoda oppimistilanteita, joissa kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus halutessaan osallistua vilkkaasti keskustellen ja pohdiskellen.

Eläinten kouluttamisessa hänen erityisiä kiinnostuksen kohteitaan ovat koulutustekniikka, suunnitelmallisuus- sekä eläimen omaehtoisen osallistumisen tukeminen. Hän on kouluttautunut monipuolisesti vuodesta 2014 lähtien eri kouluttajien opeissa, ja omaa hyvät taidot eettisestä, nykyaikaisesta kouluttamisesta useiden eri eläinlajien kanssa toimiessa.

Luento järjestetään verkkoluentona ma 20.2. klo 18-20 Zoomissa. Luento tallennetaan ja luennon tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan ma 6.3. klo 23.59 asti.