Kuinka päästä alkuun vetolajeissa koiran kanssa? (tallenne)

20,00 

Luennolla tutustutaan yhden koiran vetolajeihin ja siihen, kuinka vetämisen voi opettaa turvallisesti ja motivoivasti koiralle.

Luennoitsijana Linda Siekkinen.

Luennon tallenne on ostettavissa ja katsottavissa ma 6.2. klo 23.59 asti. Saat linkin tallenteeseen heti maksamisen jälkeen.

Varasto loppu

Kuvaus

Oletko aina halunnut lenkkikaveriksi ja vetoavuksi juoksu- tai hiihtolenkeille koiran tai kiinnostaako jopa vetolajeissa kisaaminen?

Nyt olisi tarjolla juuri sinulle passeli luento! Vetolajit ovat suuressa nousussa ja ehkä sinäkin olet miettinyt niiden kokeilemista.

Kuinka sitten laji kannattaa aloittaa? Luennolla tutustutaan yhden koiran vetolajeihin ja siihen, kuinka vetämisen voi opettaa turvallisesti ja motivoivasti koiralle. Luennolla keskitytään alkeisiin ja lajin aloittamiseen, mutta puhutaan myös mm. varusteista, treeniohjelmien tekemisestä ja teknisestä osaamisesta kuten ohitusten ja suuntien opettamisesta. Luento sopii kaikille vetolajeista kiinnostuneille, oli sitten tavoitteena saada lenkeille vähän vetoapua tai jos innostusta löytyy mahdollisesti ihan kisaamiseen asti. Vetolajit sopivat kaikenkokoisille ja -rotuisille koirille.

Luennoitsijana on Linda Siekkinen. Hän on kouluttanut vuosien varrella jo sadoille koirakoille vetolajeja. Mukaan on mahtunut monen rotuisia koiria aina mäyräkoirista vetoseisojiin, joten kokemusta alkaa olla hyvin, erityyppisten vetokoirien kouluttamisesta. Lindalta löytyy itseltään vetolajeista yli kymmenen SM-mitalia omilla ja lainakoirilla kisattuna. Linda on myös valittu valjakkourheilulajien maajoukkueeseen muutaman kerran ja edustanut Suomea Norjan EM kilpailuissa 2016. Vetolajien lisäksi Linda kilpailee monessa muussakin koiraharrastuslajissa ja kouluttaa niitä viikkokurssimuodossa Oulun seudulla sekä yksittäisinä koulutuspäivinä ja viikonloppuseminaareina ympäri Suomen. Yrittäjyyttä on takana kohta 9 vuotta.

Luennon tallenne on ostettavissa ja katsottavissa ma 6.2. klo 23.59 asti. Saat linkin tallenteeseen heti maksamisen jälkeen.