Onnistuneen taukokäytöksen ABC ke 30.8.

20,00 

Luento keskittyy siihen, kuinka kouluttaa taukokäytös onnistuneesti koiralle. Luonnolla käsitellään vaiheittaisen taukokäytöksen kouluttamisen lisäksi myös yleisimpiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia niihin.

Luennoimassa Milka Tauru.

Luento järjestetään Zoomin välityksellä keskiviikkona 30.8. klo 18-20. Luento tallennetaan ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan ke 13.9. klo 23.59 asti.

Kuvaus

Onko koirallasi haasteita rauhoittua treeneissä taukoilemaan?
Onko rauhoittuminen ylipäätään haastavaa?
Tuntuuko tauko enemmän työtä kuin varsinainen harjoitus?
Haukkuuko tai äänteleekö koira koko tauon ajan?

Luento keskittyy siihen, kuinka kouluttaa taukokäytös onnistuneesti koiralle. Tämä ei tekemiseen liittyvän innokkuuden takia aina ole kaikista helpoin tehtävä, muttei suinkaan mahdoton kun keinot harjoitteluun ovat sopivat. Toimiva taukokäytös mahdollistaa kuitenkin palautumisen harjoituksesta, ohjaajalle mahdollisuuden keskittyä oppimistilanteeseen paremmin ja yleisesti rauhallisemman tunnelman harjoittelussa. Luonnolla käsitellään vaiheittaisen taukokäytöksen kouluttamisen lisäksi myös yleisimpiä haasteita ja ratkaisuehdotuksia niihin.

Luennoitsija Milka Tauru on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (at) ja fysioterapeutti (AMK), joka suorittaa eläinfysioterapian erikoistumisopintoja (PgDip/MSc) Liverpoolin yliopistossa. Luennoitsijana hän on asiantunteva, selkeä ja omaa hyvän taidon luoda oppimistilanteita, joissa kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus halutessaan osallistua vilkkaasti keskustellen ja pohdiskellen.
Eläinten kouluttamisessa hänen erityisiä kiinnostuksen kohteitaan ovat koulutustekniikka, suunnitelmallisuus- sekä eläimen omaehtoisen osallistumisen tukeminen. Hän on kouluttautunut monipuolisesti vuodesta 2014 lähtien eri kouluttajien opeissa, ja omaa hyvät taidot eettisestä, nykyaikaisesta kouluttamisesta useiden eri eläinlajien kanssa toimiessa.

Luento järjestetään Zoomin välityksellä keskiviikkona 30.8. klo 18-20. Luento tallennetaan ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan ke 13.9. klo 23.59 asti.