Pentuarjen haasteet to 9.3.

20,00 

Tällä luennolla käydään läpi yleisimpiä pentupulmia, ratkaisuehdotuksia näihin sekä käytännön keinoja kuinka opettaa pennulle arjessa tärkeitä taitoja positiivisen vahvistamisen keinoin.

Luennoimassa Milka Tauru.

Luento järjestetään verkkoluentona to 9.3. klo 18-20 Zoomissa. Luento tallennetaan ja luennon tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan to 23.3. klo 23.59 asti.

Kuvaus

Syökö koira kivet ja kepit lenkkipolun varrella?
Mitä jos pentu ei halua poistua kotipihalta?
Pentu puree ja hyökkii päälle lenkillä tai kotona, mitä teen?
Pentu haluaisi tervehtiä kaikki ihmiset ja koirat, miten toimia?
Koiranpennun omistaminen voi aiheuttaa ajoittain harmaita hiuksia, kun pentu syö kiviä ja puree jatkuvasti käsiä. Mietit pääsi puhki, onko tämä normaalia käyttäytymistä ja miten siihen tulisi suhtautua. Luennolla käydään läpi yleisimpiä pentupulmia, ratkaisuehdotuksia näihin sekä käytännön keinoja kuinka opettaa pennulle arjessa tärkeitä taitoja positiivisen vahvistamisen keinoin.

Luennoitsija Milka Tauru on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (at) ja fysioterapeutti (AMK), joka suorittaa eläinfysioterapian erikoistumisopintoja (PgDip/MSc) Liverpoolin yliopistossa. Luennoitsijana hän on asiantunteva, selkeä ja omaa hyvän taidon luoda oppimistilanteita, joissa kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus halutessaan osallistua vilkkaasti keskustellen ja pohdiskellen.Eläinten kouluttamisessa hänen erityisiä kiinnostuksen kohteitaan ovat koulutustekniikka, suunnitelmallisuus- sekä eläimen omaehtoisen osallistumisen tukeminen. Hän on kouluttautunut monipuolisesti vuodesta 2014 lähtien eri kouluttajien opeissa, ja omaa hyvät taidot eettisestä, nykyaikaisesta kouluttamisesta useiden eri eläinlajien kanssa toimiessa.

Luento järjestetään verkkoluentona to 9.3. klo 18-20 Zoomissa. Luento tallennetaan ja luennon tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan to 23.3. klo 23.59 asti.

Kasvattaja: Kysy alennuskoodia kasvateillesi, alennuskoodilla luento hintaan 15€.