Pentukurssi JATKO+Lajit tutuiksi ke 13.4. alkaen klo 18

135,00 

Tällä kurssilla harjoitellaan arkitaitoja sekä tutustutaan eri harrastuslajeihin.

Kurssipäivät: ke 13.4.-25.5. (7 kertaa) klo 18-19

Sijainti:
Kangaskontiontie 12A2, Ruokaboksin kanssa samassa pihapiirissä.

Kurssipäivä:
keskiviikko 13.04.2022 klo 18:00-19:00

Kouluttaja:
Milja Virranniemi

Kurssi täynnä

Kuvaus

Pentukurssi JATKO+Lajit tutuiksi!-kurssi on yhdistelmä kahdesta suositusta kurssista. Tällä kurssilla syvennetään arkielämän taitoja, joita on jo harjoiteltu pentukurssilla. Tuttujen harjoitusten lisäksi opettelemme uusia taitoja, jotka helpottavat arkielämää.
Arkitaitojen lisäksi kurssilla tutustutaan eri lajeihin. Tämä kurssi on tarkoitettu pennun omistajille, jotka haluavat tulevaisuudessa harrastaa koiran kanssa, mutta eivät välttämättä vielä tiedä mitä. Erilaisia koiraharrastuslajeja on todella paljon ja välillä on vaikeaa päättää, mitä lajia alkaisi harrastamaan tai mitä haluaisi kokeilla.
Kurssin aikana ohjaaja saa tietoa eri lajeista ja pääsee kokeilemaan koiransa kanssa eri lajien harjoittelemista. Ehkä tämä kurssi helpottaa harrastuksen valintaa? Voi myös käydä niin, että lajin valitseminen vaikeutuu, kun yhä useampi laji alkaa kiinnostamaan.

Kurssin aikana keskitytään siihen, että koiralla olisi mukavaa harjoituksia tehdessä. Kaikissa harrastuslajeissa olisi tärkeää, että lajia harrastetaan koiran kanssa, ei koiralla. Tämä ajatus on lähtökohtana tällä kurssilla.

 

TULE MUKAAN TUTUSTUMAAN ERI KOIRALAJEIHIN!

Kurssilaisten toiveista riippuen kurssilla voidaan tutustua seuraaviin lajeihin:

  • agility
  • toko
  • rally-toko
  • dobo
  • hoopers
  • nose work
  • koiratanssi

Kurssipäivät: ke 13.4.-25.5. (7 kertaa) klo 18-19. Tunnin kesto noin 50-55min.

Kurssipäivä:
keskiviikko 13.04.2022 klo18:00-19:00

Kouluttaja:
Milja Virranniemi

Sijainti:
Kangaskontiontie 12A2, Ruokaboksin kanssa samassa pihapiirissä.

Ryhmän maksimikoko:
5

Tiloissa on käytössä pissasakkomaksu (10€). Tarvittaessa voi käydä ulkona kesken tunnin, jottei vahinkoja sattuisi. Huom! Koirien pissatus on kielletty piha-alueella. Koiran voi käyttää tarpeillaan hallin takana metsässä tai pyörätiellä.