Rauhoittuminen ja aloillaan pysyminen koiran ehdoilla pe 2.12.

20,00 

Tässä webinaarissa käymme läpi sekä rauhoittumisen oppimista tukevia asioita, varsinaista rauhoittumisen opettamista eri tavoin, sekä myös ylipäänsä rauhoittumisen kykyyn vaikuttavia tekijöitä.

Luennoimassa Sofia Haapanen.

Luento järjestetään verkkoluentona Zoomin välityksellä perjantaina 2.12. klo 18-20. Luennosta tulee tallenne, joka on katsottavissa pe 30.12. klo 23.59 asti.

Kuvaus

Rauhoittuminen on taito jota arvostaa etenkin silloin, jos aloilleen rauhoittumisen kanssa on ongelmia. Tässä webinaarissa käymme läpi sekä rauhoittumisen oppimista tukevia asioita, varsinaista rauhoittumisen opettamista eri tavoin, sekä myös ylipäänsä rauhoittumisen kykyyn vaikuttavia tekijöitä. Rauhoittuminen paikoilleen on seuraus monesta eri asiasta ja taidosta, ja oppimalla tunnistamaan oman koiran kohdalla rauhoittumista edesauttavat ja estävät asiat voi edetä rauhoittumisharjoituksissa yllättävän nopeastikin!

Luennoitsijana on eläintenkouluttaja (AT) ja käyttäytymisanalyysiperusteisen eläinkoulutuksen asiantuntija Sofia Haapanen (Koiran mieli). Hän on koulutukseltaan nykyaikaisen, tieteisiin perustuvan eläinten kouluttamisen ammattilainen. Sofia työskentelee alalla monipuolisesti – asiakastyössä pääkaupunkiseudulla, luennoitsijana ja vierailevana kouluttajana ympäri Suomea, eläinalaa opiskelevien opettajana sekä ammattitutkintojen näyttöarvioijana.

Luento järjestetään verkkoluentona Zoomin välityksellä perjantaina 2.12. klo 18-20. Luennosta tulee tallenne, joka on katsottavissa pe 30.12. klo 23.59 asti.