Käy seuraan – Seuraamisen pohjataidot ja niiden harjoittelu ke 16.8.

20,00 

Luennolla käsitellään lämmittelyrutiineja, seuraamisen alkuvaiheen kouluttamista, yleisimpiä eteen tulevia haasteita ja näiden ratkomista sekä houkuttelun häivyttämistä.

Luennoimassa Milka Tauru.

Luento järjestetään Zoomin välityksellä keskiviikkona 16.8. klo 18-20. Luento tallennetaan ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan ke 30.8. klo 23.59 asti.

Kuvaus

Seuraaminen on arjessa sekä monissa harrastuslajeissa tarvittava taito. Kouluttamisessa saatat törmätä monenlaisiin haasteisiin, koira saattaa jäädä kauas toivotulta seuruupaikalta, haistella mattoa harjoituksen aikana tai saatat kohdata ongelmia näkyvillä olleen palkkion häivyttämisessä. Joskus voi myös tuntua vaikealta ylipäätään aloittaa seuraamisen kouluttamista.

Olipa haasteesi mikä tahansa, olet lämpimästi tervetullut mukaan luennolle!

Onnistuminen edellyttää monenlaisia pohjataitoja, niin koiralta kuin ohjaajaltakin. Monenlaiset eteen tulevat asiat linkittyvät koulutustekniikkaan, palkitsemiseen sekä onnistuneeseen ruoka/- ja vartaloapujen häivyttämiseen. Luennolla käsitellään lämmittelyrutiineja, seuraamisen alkuvaiheen kouluttamista, yleisimpiä eteen tulevia haasteita ja näiden ratkomista sekä houkuttelun häivyttämistä.

Luennoitsija Milka Tauru on koulutukseltaan eläintenkouluttaja (at) ja fysioterapeutti (AMK), joka suorittaa eläinfysioterapian erikoistumisopintoja (PgDip/MSc) Liverpoolin yliopistossa. Luennoitsijana hän on asiantunteva, selkeä ja omaa hyvän taidon luoda oppimistilanteita, joissa kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus halutessaan osallistua vilkkaasti keskustellen ja pohdiskellen.
Eläinten kouluttamisessa hänen erityisiä kiinnostuksen kohteitaan ovat koulutustekniikka, suunnitelmallisuus- sekä eläimen omaehtoisen osallistumisen tukeminen. Hän on kouluttautunut monipuolisesti vuodesta 2014 lähtien eri kouluttajien opeissa, ja omaa hyvät taidot eettisestä, nykyaikaisesta kouluttamisesta useiden eri eläinlajien kanssa toimiessa.

Luento järjestetään Zoomin välityksellä keskiviikkona 16.8. klo 18-20. Luento tallennetaan ja tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan ke 30.8. klo 23.59 asti.