Taitajat-vakiryhmä ti 12.4. alkaen klo 20

0,00 

Taitajat-vakiryhmä on tarkoitettu koirille ja heidän omistajilleen, jotka haluavat tehdä yhdessä.

Vakiryhmä pyörii tiistaisin klo 20-21 ti 12.4. alkaen. Vakiryhmä-paikka on sitova niin kauan, kunnes irtisanoudut. Irtisanoutumisaika on 1kk. Vakipaikan hinta on 17€/kerta ja laskutus 2kk:n välein. Koirakoita ryhmässä on korkeintaan 5.

*
*
*

Kuvaus

Taitajat-vakiryhmä on tarkoitettu koirille ja heidän omistajilleen, jotka haluavat tehdä yhdessä

Taitajat-vakiryhmä kokoontuu kerran viikkoon harjoittelemaan erilaisia taitoja. Ryhmässä harjoitellaan arkea sujuvoittavia taitoja, temppuja ja toiveiden mukaisesti tutustutaan eri koiralajeihin. Yhdessä tehdessä kontakti ja yhteistyötaidot kehittyvät.
Tärkeintä ryhmässä on, että kaikilla on mukavaa ja koiran kanssa yhdessä harrastaen.

Vakiryhmä-paikka on sitova niin kauan, kunnes irtisanoudut. Irtisanoutumisaika on 1kk. Vakipaikan hinta on 17€/kerta ja laskutus 2kk:n välein. Koirakoita ryhmässä on korkeintaan 5.
Vakiryhmä pyörii tiistaisin klo 20-21 ti 12.4. alkaen. 

Ostamalla tämän kurssin ilmoittaudut mukaan ryhmään. Saat lisätiedot ja maksuohjeet sähköpostitse lähempänä kurssin alkamista.

Kurssipäivä:
perjantai 20.05.2022 klo00:00-00:00

Kouluttaja:
Maria Hiltula

Sijainti:
Kangaskontiontie 12A2, Oulu

Ryhmän maksimikoko:
5

Tiloissa on käytössä pissasakkomaksu (10€). Tarvittaessa voi käydä ulkona kesken tunnin, jottei vahinkoja sattuisi. Huom! Koirien pissatus on kielletty piha-alueella. Koiran voi käyttää tarpeillaan hallin takana metsässä tai pyörätiellä.