Yksinolokoulutus

Joskus yksinolo ei suju ongelmitta. Yksinolossa voidaan kokea monia erilaisia haasteita: esimerkiksi koira haukkuu, ulvoo, tuhoaa paikkoja tai ravaa edestakaisin kotona eikä rauhoitu lepäämään. Kun yksinolossa on haasteita, on hyvä ottaa yhteys kouluttajaan mahdollisimman pian.

Kouluttaja Milja Virranniemi on suorittanut Jenny Jalosen yksinolokouluttamisen koulutuksen ja sen myötä hän on Digital Dogsitterin suositeltavien kouluttajien listalla. Hän lähestyy aihetta kuin aihetta koiralähtöisesti ja ottaa huomioon myös jokaisen perheen yksilöllisen tilanteen.

Ensimmäisellä tapaamisella käydään läpi koiran ongelmakäytöstä ja tarkastellaan asiakkaan ennakkoon täyttämää esitietolomaketta. Ensimmäisen tapaamisen tarkoituksena on saada kattava kuva kokonaistilanteesta, jotta koulutus vastaisi juuri kyseisen koiran tarpeita. Ensimmäinen tapaaminen voidaan toteuttaa joko kasvotusten kotikäyntinä tai hallilla tai verkkopalaverina. Koulutusta jatketaan ensimmäisen tapaamisen jälkeen noin 30 minuutin etäkoulutushetkinä, jolloin kouluttaja käy kotitehtävien videoinnit läpi omistajan kanssa ja antaa tämän jälkeen uudet harjoitukset.

Huomaathan, että lähes aina yksinolokoulutusprosessi vaatii useiden kuukausien sitoutumisen.

HUOM! Tällä hetkellä kalenterini on valitettavasti yksinolokoulutusten osalta täynnä.

Vapaita aikoja toukokuun alusta alkaen. Sitä ennen suosittelen kysymään kouluttajia Digital Dogsitterin kouluttajalistan kautta: https://www.digitaldogsitter.com/fi/kouluttajat

Hinnasto

Ensimmäinen tapaaminen: 99€
Esitietolomake, 1h tapaaminen, jatko-ohjeet, kouluttajan jatkuva tuki sähköpostitse

Seuraavat tapaamiset: 30€
30min tapaaminen, jatko-ohjeet, kouluttajan jatkuva tuki sähköpostitse

Kotikäynti Oulun alueella +10€

Ota yhteyttä ja varaa itsellesi yksinolokoulutus